ENGELSE TAXI
EXCLUSIEF, ORIGINEEL EN RUIM VERVOERMIDDEL BIJ ALLERLEI SPECIALE GELEGENHEDEN Verras uw gasten, familie of personeel op een unieke ervaring in deze prachtige Britse taxi. Voor een speciale aankomst bij de feestlocatie.
English:
Scottish Wedding Service is vooral gericht op exclusief trouwvervoer. Maar er zijn meer gelegenheden waar de Engelse taxi uitermate geschikt voor is, b.v.: - zakenvervoer (bv. feestelijke rit naar restaurant/ theater) - familieritje - exceptioneel vervoer voor artiesten/ v.i.p.'s - samen uit naar b.v. de bioscoop, restaurant of evenement - huwelijksaanzoek, verlovingsfeestje - jubileum familielid of werknemer - reclame - het voeren van (verkoop)gesprekken of afnemen van interviews terwijl U naar uw bestemming wordt gebracht Zeer speciale verrassing voor uw gasten in deze prachtige bijzondere auto, een rit waarheen U maar wilt. Er kan ook een kleine rolstoel worden vervoerd dmv. een rijplank en bevestiging. Ikzelf bezit een goed passende gewone rolstoel die U ook kunt gebruiken. Dus ook prachtig voor een gehandicapte om al dan niet met vrienden of familie een dagje uit te gaan! Of om in te trouwen uiteraard! Er zijn allerlei gelegenheden denkbaar om U in een typisch Engelse taxi te laten vervoeren, de Britse sfeer en ruimte zijn voortreffelijk! Dankzij een tussenwand tussen de chauffeur en de gasten achterin, geniet U uitermate veel privacy! Eventuele communicatie is mogelijk door een intercom die in- en uit te schakelen is. Er is ruimte voor vijf passagiers, samen achterin. U rijdt met een ervaren chauffeur die ook jarenlang taxichauffeur is geweest.
Medewerking aan TV programma ‘Kruispunt’ van de KRO
Studentengala
Wrapped in rood voor Vodafone
London Taxi International, LTI TX4
NIET ALLEEN VOOR TROUWVERVOER
Campagne voor Vodafone via Bureau ‘Achtung’, Amsterdam
Link naar YouTube filmpje:
Zo ziet de auto er nu weer uit
EXCLUSIEF, ORIGINEEL EN RUIM VERVOERMIDDEL BIJ ALLERLEI SPECIALE GELEGENHEDEN Verras uw gasten, familie of personeel op een unieke ervaring in deze prachtige Britse taxi. Voor een speciale aankomst bij de feestlocatie.
Scottish Wedding Service is vooral gericht op exclusief trouwvervoer. Maar er zijn meer gelegenheden waar de Engelse taxi uitermate geschikt voor is: - zakenvervoer, bv. feestelijke rit naar restaurant of theater -familieritje -exceptioneel vervoer voor artiesten/ V.I.P.’s - samen uit gaan naar bv. de bioscoop, restaurant of evenement - huwelijksaanzoek, verlovingsfeestje - jubileum familielid of werknemer - reclame - eindexamen gala - het houden van (verkoop)gesprekken en afnemen van interviews terwijl U rijdt naar uw bestemming Zeer speciale verrassing voor uw gasten in deze prachtige, bijzondere auto, een rit waarheen U maar wilt. Er kan ook een kleine rolstoel worden vervoerd dmv. een rijplank en bevestiging. Ik ben zelf in bezit van een gewone rolstoel die U ook kunt gebruiken, een die goed past. Dus ook prachtig voor een gehandicapte om al dan niet met vrienden of familie een dagje uit te gaan. Of om in te trouwen uiteraard! Er zijn allerlei gelegenheden denkbaar om U in een typische Engelse taxi te laten vervoeren. De Britse sfeer en ruimte zijn voortreffelijk! Dankzij een tussenwand tussen de chauffeur en de gasten achterin geniet U uitermate veel privacy! Eventuele communicatie is mogelijk door een intercom die in- en uit te schakelen is. Er is ruimte voor vijf passagiers, samen achterin. U rijdt met een ervaren chauffeur die ook jarenlang taxichauffeur is geweest.
ANDERE MOGELIJKHEDEN EN GELEGENHEDEN VOOR VERVOER IN DE ENGELSE TAXI NIET ALLEEN VOOR TROUWVERVOER
Medewerking aan TV programma ‘Kruispunt’ van de KRO
English:
WITTE ENGELSE TAXI ALS ALTERNATIEF VERVOERMIDDEL
Reclame campagne voor Vodafone via Bureau ‘Achtung’, Amsterdam
Zo ziet de auto er nu weer uit