© Gareth Fraser 2013-2023
Als trouwauto biedt deze Engelse taxi, de LTI TX4, heel veel aan comfort, originaliteit en een ZEE aan ruimte. Achterin passen vijf passagiers, gezellig bij elkaar. Op de bank drie en tegenover de bank twee klapstoeltjes voor bv. de bruidsmeisjes, getuigen, fotograaf of familie.
Er zijn een opstapje en een 'draaistoel' aanwezig om gemakkelijk in te stappen voor mensen die moeilijk ter been zijn. En er kan een rolstoel worden vervoerd, dus ideaal ook voor gehandicapten als prachtige trouwauto. Zie: demonstratie De bruid kan zonder haar bruidsjurk te kreukelen gemakkelijk in- en uitstappen dankzij brede en hoge deuren die 90 graden kunnen openzwaaien - en de bruidegom kan zijn hoge hoed ophouden!
Get Married in British Style!
Gemakkelijk in- en uitstappen door de hoge, brede deuren
Click thumbnail to enlarge
English:
Trouwrit Katlijk, July 2020 (#ivieeversphotography)
Trouwrit in de buurt van Tholen, Zeeland
© Gareth Fraser 2013 - 2023
Trouwrit in de buurt van Tholen, Zeeland
Als trouwauto biedt deze Engelse taxi, de LTI TX4 heel veel aan comfort, originaliteit en een ZEE aan ruimte. Achterin passen vijf passagiers, gezellig bij elkaar. Op de bank drie en tegenover de bank twee klapstoeltjes voor bv. de bruidsmeisjes, getuigen, fotograaf, vrienden of familie. Er zijn een opstapje en een ‘draaistoel’ aanwezig om gemakkelijk in- en uit te stappen voor mensen die moeilijk ter been zijn. Er kan ook een rolstoel worden vervoerd, dus ideaal ook voor gehandicapten als prachtige trouwauto. Zie: demonstratie
De bruid kan zonder haar bruidsjurk te kreukelen gemakkelijk in- en uitstappen dankzij brede en hoge deuren die 90 graden kunnen openzwaaien - en de bruidegom kan zijn hoge hoed ophouden!
Witte Engelse taxi als trouwauto GET MARRIED IN BRITISH STYLE!
Trouwerij Delft
DOEDELZAKSPELER
Trouwerij Katlijk, July 2020 (#ivieeversphotography)